Meniu Blog

Detalii vizitator

IP-ul tău public este 34.205.93.2, folosești sistemul de operare necunoscut, o rezoluție de pixeli și browser necunoscut !
Dacă am dreptate dă-mi un like pe Facebook!

Caută cod poștal

Județul:
Localitatea:
Strada:
CoduriPostale.ro

Articole noi pe blog

Calendar ortodox

Luni, 12 Feb 2018
Cuv. Martinian; Sf. Ap. si Mc. Acvila si sotia sa Priscila, sotia lui; Sf. Evloghie, patriarhul Alexandriei

Recomand

Știri pe scurt

Spectacolul aerian al anului - BIAS 2012

Anul acesta, cu ocazia împlinirii unui secol de istorie aeronautică a aeroportului București Băneasa, a avut loc un miting aerian impresionant. Acrobații aeriene, invitați de seamă, expoziții de aviație și multe surprize au fost pregătite în cele două zile de spectacol, 21-22 iulie 2012, acolo unde a început totul – la aeroportul Aurel Vlaicu.

Spectatorii prezenți la eveniment s-au putut bucura de evoluția excepțională a echipei naționale de înaltă acrobație aeriană, Șoimii României (Hawks of Romania), care ne-a încântat cu măiestria coordonată a dansului pe cer, pilotând modelul de avion Extra 300L. Momente de mare spectacol, cu o coregrafie dinamică, neașteptată și îndrăzneață, ne-a oferit și talentatul Jurgis Kairys împreună cu Bandiții Aerului (The Air Bandits). În premieră la București au evoluat și două formații de acrobație aeriană celebre, recunoscute în întreaga lume pentru talentul și prefesionalismul demonstrat în ani buni de experientă și zeci de mii de ore de zbor: Frecce Tricolori (Echipa Națională de Acrobație Italiană) și Turkish Stars (Echipa Națională de Acrobație a Turciei).

În cadrul miting-ului, Aeroclubul României s-a prezentat cu o echipă compusă din planoare de ultimă generație, parașutiști, baloane cu aer cald, avioane Extra 300L, avioane Ikarus C42 și avioane Zlin 142. Forțele Aeriene Române au organizat câteva exerciții tactice de căutare/salvare, demonstrații solo cu elicopterul IAR 330 Puma, precum și evoluții ale avioanelor MIG 21 Lancer, IAR 99 și YAK 52. Totodată, cei prezenți la eveniment au putut vizita și prima expoziție de aviație generală din România – General Aviation Exhibition, unde au găsit zeci de aeronave, de la avioane ultra ușoare, la business jet-uri.

Punctul culminant al evenimentului a fost spectacolul aviatic organizat sâmbătă seară, denumit Zbor în crepuscul, unde au avut loc acrobații aeriene, demonstrații solo, lansare de parașutiști și simularea bombardamentelor la apusul soarelui.

Pe canalul de YouTube spooker.ro veți găsi și câteva filmări de la acest minunat eveniment.

Postat de spooker Duminică, 22 Iulie 2012 la ora 23:20 în categoria Timp liber


Ai ceva de spus?

*

*

*
caractere rămase din disponibile.

Când postezi un comentariu încearcă să ții cont de aceste reguli!

      

Vremea acum

Bucharest, România
Marți, 5 Mar 2019, ora 19:56
conditii meteo
14.2°C
Cer parțial noros
Temperatură resimțită: 14.2°C
Viteza vântului: 1 km/h
Soarele răsare la ora: 6:46
Soarele apune la ora: 18:08

Info financiar

Curs valutar BNR
actualizat Miercuri, 30 Sep 2020
 EUR: 4.8698 RON -0.0040
 USD: 4.1617 RON -0.0061
 GBP: 5.3406 RON -0.0220
 CHF: 4.5043 RON -0.0133
 XAU: 252.1123 RON -0.5181
Convertor valutar
Din:  În: 
Rezultat: 0

Facebook, Google PlusAbonare la noutăți

Abonează-te prin email pentru a fi la curent cu ultimele articole din blog, cele mai noi fotografii sau alte noutăți de pe site. Vei primi un email pentru a confirma abonarea.

Logare

Horoscop zilnic

Recomand